Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/blitzbla/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722
Curatatorie textile · Blitz Blanc
Blitz Blanc va ofera serviciul de curatatorie profesionala. Curatarea ecologica este cunoscuta si sub forma de curatare uscata. Acest procedeu este folosit in special pentru hainele delicate care in contact cu apa isi schimba dimensiunile sau culorile. Curatarea hainelor este punctul nostru forte si serviciul prin care ne diferentiem de toate celelalte curatatorii de haine. Personalul nostru are un grad inalt de specializare iar tehnolgia ecologica de ultima ora completeaza succesul procesului de curatare al hainelor.
0771 011 735

Piața 1 Decembrie 1918 5, Reșița

Urmareste-ne pe Social media

0771 011 735

|

Luni – Vineri 09:00 – 17:00, Sambata – Inchis, Duminca – Inchis

Urmareste-ne

Top

Curatatorie textile

Curatire eficienta si de calitate ridicata ce protejeaza hainele de situatii neplacute ca decolorarea sau intratul de apa. Numita si „curatare uscata”, aceasta tehnologie de curatare nu foloseste apa ci anumite tipuri de solventi speciali – in cazul nostru percloretilena de la firma BUSSETI – Austria si este cea mai sigura metoda de a curata hainele, fara a le deteriora.